aluminiumfälgar: Moderna blickfång med stil

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
1248,00 SEK per fälg

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
från 1674,13 SEK

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
från 1138,34 SEK

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
från 1166,42 SEK

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
från 1721,73 SEK

Vi har den rätta fälgen för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar, välj först ditt fordon

Snygga Aluminiumfälgar till riktigt bra priser - fraktfritt

Materialteknik är en viktig del av produktutvecklingen när det gäller motorburna fordon. När det blev möjligt att gjuta fälgar av aluminium skapades snabbt en stor marknad för en produkt som länge förknippades med exklusiva fordon. Idag finns det fälgar av denna typ i flera prisklasser och du måste inte vara välbeställd för att uppgradera bilens fälgar. Det är inte mycket som slår ett par riktigt snygga aluminiumfälgar om du med små och enkla medel vill ge ditt fordon ett lyft i fråga om utseende. Nu har du möjlighet att välja bland ett enormt utbud av fälgar online till bra pris, både till dina sommardäck och vinterdäck. Hos oss hittar du fälgarna du söker efter, oavsett vad du kör för fordon.

Materialet aluminum är otroligt starkt i förhållande till sin låga vikt och därför lämpligt vid tillverkning av fälgar. Aluminiumfälgar från tillverkare som Oxxo har lägre vikt än stålfälgar vilket leder till förbättrad bränsleekonomi men det innebär även att de är enklare att hantera. Det kan vara en stor fördel vid till exempel däckbyten. Tänk på att fälgar av aluminium kan vara känsligare för skador än plåtfälgar. Idag görs det dock legeringar med aluminium som har bra egenskaper även i detta avseende. Utbudet är stort och du kan helt enkelt få fälgar av aluminium som har de egenskaper som du är ute efter. Det är värt att visa denna typ av fälg lite extra omsorg så att de bibehåller den skinande blanka finish som är karaktäristisk för materialet

Aluminiumfälgar har det där lilla extra som lyfter din bil

På mobilemech.se hittar du ett mycket stort urval av fälgar i olika material till de flesta fordon. Behöver du hjälp med montering kan vi hänvisa till någon av våra 300 servicepartners. Vi skickar alltid din beställning snabbt och med fri frakt.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2024 08:10