kompletta hjul

aluminiumfälgar med vinterdäck

Top Seller

ALUTEC Grip

6 x 15.0ET 38
1244,71 SEK per fälg

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Grip

5.5 x 14.0ET 35
från 1158,75 SEK

itWheels ALISIA

6 x 15.0ET 40
från 1157,09 SEK

BORBET LV4

5.5 x 14.0ET 43
från 949,52 SEK

ALUTEC Freeze

6.5 x 16.0ET 50
från 1456,72 SEK

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Snygga aluminiumfälgar med vinterdäck till bra priser

Aluminiumfälgar med vinterdäck

Letar du efter kompletta hjul till din bil inför vintern? Ett bra alternativ att välja kan vara aluminiumfälgar med vinterdäck. Aluminiumfälgarna väger betydligt mindre än fälgar av stål, och om man tar hand om sina fälgar på rätt sätt så kommer de att hålla betydligt längre än de traditionella stålfälgarna. När du har en aluminiumfälg ihop med dina vinterdäck, är det speciellt viktigt att hålla dem rena, då snö och grus kan skapa obalans i hjulet i värsta fall. Det finns givetvis även fälgar som är speciellt framtagna för vinterbruk. De har ett skyddande ytskikt, oftast ett tåligt lager lack på fälgen. Bland vinterdäcken till dina fälgar finner du billiga och passande modeller av däck från välkända märken som Nokian och Pirelli.

Aluminiumfälgar med vinterdäck är ett bra val för dig som letar efter kompletta hjul inför vintersäsongen. Vi har däck från märken som har skapat vinterdäck som passar för de nordiska förhållandena, så som Goodyeardubbdäck, samt Nokians dubb- och friktionsdäck. Vinterdäck ska sitta på bilen mellan 1 december till 31 mars, men skulle det råda vinterväglag innan eller efter dessa datum, så ska vinterdäcken sitta på. Det finns som bekant två sorters vinterdäck: Dubb- och friktionsdäck. De passar olika bra på olika underlag, och friktionsdäcken är att rekommendera om du i första hand kör mycket i stadstrafik. Vinterdäck måste ha minsta mönsterdjupet på 3 mm, men ett djupare mönster är alltid bättre. På isiga vägar är dubbdäcken bäst, medans friktion funkar bättre i snö och modd.

Hitta dina nya aluminiumfälgar med vinterdäck idag

mobilemech.se erbjuder ett brett sortiment av däck och fälg samt kompletta hjul. Vi har sommardäck samt vinterdäck, likaså däck för både bil, SUV, lastbil och motorcykel. Med vårt breda nätverk av samarbetspartners kan vi ordna montering snabbt och till ett bra pris.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 22.09.2023 08:09