kompletta hjul

aluminiumfälgar med sommardäck

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
1338,30 SEK per fälg

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Våra mest populära aluminiumfälgar

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
från 1744,53 SEK

PROLINE AX100

6.5 x 16ET 40
från 1271,58 SEK

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
från 1341,58 SEK

BORBET LV4

5.5 x 15ET 45
från 1477,49 SEK

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Lätta och hållbara aluminiumfälgar med sommardäck till din bil

Aluminiumfälgar med sommardäck

Alla eftersträvar vi säkerhet i trafiken, något som har lett till att däcktillverkare har lagt mycket energi och tid på att förbättra sina produkter. Dagens aluminiumfälgar med sommardäck håller en hög standard jämfört med äldre tiders varianter. Dels är fälgen lättvikt vilket reducerar bensinkostnaden och dels är däcken säkrare med hjälp av en sajpning som leder undan vatten, har förbättrade greppytor samt bättre viktfördelning. Några av de främsta utvecklarna av kvalitetsdäck idag är Continental och Pirelli. Båda företagen har satsat mycket på utveckling och innovation vilket leder till att du kan köpa allt säkrare däck till ett allt mer fördelaktigt pris. Tillverkarna är också inriktade på att använda sig av miljövänliga material och att hjälpa till att hålla bilens bensinförbrukning nere, allt för att skona miljön.

När det är dags att införskaffa nya aluminiumfälgar med sommardäck finns det en del saker du behöver tänka på. Självklart bör du veta vilken sorts däck som passar till just din bil. Du bör också ha i åtanke vilket underlag du ska köra på, om det gäller sommar- eller vintersäsong samt vilka funktioner du främst vill se hos ditt däck. Är det viktigast att det är tystgående? Behöver du ett däck som hjälper bilen att hålla körförmågan stabil under högre hastigheter? Köper du däck inför vintern behöver du också fundera på det här med dubb. Vill du undvika dubben kan du köpa ett friktionsdäck vars gummiblandning och mönster är särskilt utvecklade för vinterkörning. Hankook är en av de tillverkare som erbjuder sina kunder såväl dubbade som dubbfria däck.

Investera i nya aluminiumfälgar med sommardäck redan idag

När det är dags att investera i nya däck kan du med fördel besöka mobilemech.se. Vi har ett stort utbud av däck med 100 olika tillverkare och 25 000 olika profiler. Här får du också såväl fri som snabb frakt.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 12.07.2024 08:10