Däck till lätt lastbil


Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Kunder om oss

mobilemech.se
Lägg märke till 4.60/5 - 229 Kundernas värdering
mer info

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.Lastbilsdäck måste palla för trycket i alla lägen

Det krävs mer av däck som ska sitta på en lastbil än vad det krävs av personbilsdäck. De bör vara mycket tåliga för slitage eftersom de ofta bär upp fordon som är tungt lastade och rullar långa sträckor. När man hittat rätt dimension så måste man också veta vilken axel de ska sitta på. Det finns speciella däck som är avsedda för både bakaxel, drivaxel och den så kallade traileraxeln. Det är särskilt viktigt att ha bra lastbilsdäck på vintern eftersom ett tungt lass lätt får ett fordon på glid i halt vinterväglag. Vare sig du behöver vinterdäck eller sommardäck så kan du hitta däck med bra egenskaper online till bra pris så att du kan köra säkert året om.

Bra lastbilsdäck skapar trygghet och god ekonomi

mobilemech.se har både rejäla dubbdäck till lastbilen och starka industridäck för trucken och traktorn. Med slitstarka däck på dina fordon och maskiner så slipper du råka ut för tidsödande produktionsstopp och otrevliga olyckor. Satsa på kvalité där det behövs och lägg arbetstiden på rätt sak istället för att stå och byta däck i onödan. Här kan du välja mellan 100 däckmärken och 25000 olika däckprofiler och du får dina varor snabbt levererade med gratis frakt. Handla idag så att din verksamhet kan flyta på utan avbrott.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 01.06.2023 08:11