Däck sök

Efter storlek
Bredd
Höjd
Diameter
Sök efter däck.
Läs av värdena på det aktuella däcket

Efter biluppgifter


Dagens erbjudande: Goodride SW608 205/55 R16 91H 1 315 kr

map_marker

Enkelt och snabbt hitta det bästa priset

Välj storlek, den mest överkomligt pris och bara Order

wrench

Val av däck Tjänster

I den andra ordningens steg kan du enkelt välja från våra över 1 345 servicepartners.

clock

Snabb och enkel installation

På begäran monterar vi däcken också på deras tröskel, eller helt enkelt komma med.Vinterdäck är ett måste för säker körning på vintern

Även om vinterdäck idag är en självklarhet för de allra flesta har det inte alltid varit så. Det första vinterdäcket tillverkades i Finland på 30-talet, men vinterdäckslagen började inte gälla förrän 1999 i Sverige. Idag måste de användas mellan den 1 december och den 31 mars om vinterväglag råder. Att ha bra däck är väldigt viktigt för att köra säkert. Mönsterdjupet måste vara minst 3 mm på personbilar men djupare är att föredra. En variant är dubbdäck som i många fall ger ett bättre väggrepp. Ett populärt märke är Goodyear vinterdäck, som är ett kvalitetsmärke som ger riktigt bra produkter till ett riktigt bra pris. Oavsett vilka behov du har hittar du vinterdäcken här som passar just din bil och plånbok.

Goodyear är en av de mest populära däcktillverkarna både i Sverige och i världen. De erbjuder både dubbfria däck och dubbdäck. De har många trogna kunder och har vunnit många test med sina säkra och bra däck. Ett väldigt bra alternativ till Goodyear i samma höga klass är Falken däck. De har funnits på marknaden i över 30 år. Det är ett kvalitetsmärke som bland annat används i World Rally Championship. Även Yokohama däck är ett märke av högsta klass som levererar till de större racertävlingarna. Yokohama, som även tillverkar andra gummiprodukter, grundades för över hundra år sedan. De satsar mycket på produktutveckling för att göra sin produkter både bättre och mer miljövänliga. Båda dessa märken har utmärkta vinterdäck och oavsett modell så ger de ett mycket bra väggrepp.

Kör säkert och tryggt- beställ dina nya vinterdäck idag

Här på mobilemech.se kan du välja mellan över hundra däckmärken till riktigt bra priser. Vilket märke och modell du än väljer kommer de hjälpa dig att köra tryggt på vägarna i vinter. Oavsett om du är ute i god tid och vill välja i lugn och ro inför vintern eller om du är ute i sista sekund och behöver däcken snabbt kan vi hjälpa dig. Du kan även få hjälp med monteringen hos någon av alla våra samarbetspartner. Vi har dessutom fri leverans och 30 dagars öppet köp. Se till att köra säkert i vinter- köp däck från oss!

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2024 08:11