Kompletta hjul och fälgar

Däck och fälg i ett

Billigare än att köpa de enskilda komponenterna och lättare att byta däck.

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Komplett hjul med aluminiumfälg

Om utseendet är viktigt för dig och du föredrar rostfria fälgar är du på den säkra sidan med aluminiumfälgar.

Välj typ av däck…

Komplett hjul med stålfälg

Föredrar du robustheten och ett lägre pris? Då är kompletta hjul med stålfälgar något för dig.

Välj typ av däck…

aluminiumfälgar

stålfälgar

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Kompletta hjul för alla bilar och behov

Kompletta hjul

Hos oss på mobilemech.se kan du hitta kompletta hjul, ur ett enormt stort utbud, till mycket bra och förmånliga priser. Vi har fabrikat och modeller från alla de vanligaste tillverkarna, som exempelvis Michelin och Hankook. Vi erbjuder kvalitetsprodukter till bra priser. Köp av kompletta däck rekommenderas, då det kan vara svårt att matcha nya däck med de gamla fälgarna. Vi på mobilemech.se erbjuder såväl vinterdäck som sommardäck online, på fälg. I det kompletta däcket ingår både fälgen, samt sommar- alternativt vinterdäcket. Det finns även möjlighet att köpa kompletta helårsdäck till vissa bilmodeller. Hos oss på mobilemech.se har du friheten att välja om du vill ha stålfälgar eller aluminiumfälgar till dina däck. Frakten av dina däck är kostnadsfri och mycket snabb. Vi erbjuder också en generös 30 dagars ångerrätt.

Kompletta hjul med fri frakt till bra pris

mobilemech.se säljer kompletta hjul till just din bil. Vi kan erbjuda dig däck från kvalitetsmärken, såsom Hankookoch över 100 andra märken, till mycket låga priser. Vi samarbetar med flera verkstäder runt om i Sverige och har över 300 partners som kan hjälpa dig att montera dina nya däck på din bil. Du har aldrig långt till hjälp! Vi erbjuder dig 30 dagars ångerrätt, och vi vill alltid att du som kund ska vara nöjd med din beställning. Vi har mycket snabb leverans, och fri frakt!

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 24.06.2024 08:10