kompletta hjul

stålfälgar med sommardäck

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Det är så enkelt att få ett komplett hjul

Välj fordon
Välj fälg
Välj däck
Beställ komplett hjul

Vi har de rätta fälgarna och däcken för dig.

För att vi ska kunna visa dig lämpliga fälgar och däck, välj först ditt fordon

Kompletta hjul med TPMS

Om ditt fordon är utrustat med ett direkt TPMS-system, blir monteringen och programmeringen på de lämpliga TPMS-sensorerna utan extra kostnad på dina nya hjul.

Kompletta hjul - Billiga och snabba att montera

Alla däckproffs rekommenderar vinterdäck på vintern, och sommardäck är alltid rätt val för sommaren. Har du båda typer av däck på separata aluminiumfälgar eller stålfälgar på din bil, behöver du inte oroa dig så mycket för att byta däck i oktober eller påsk. De kompletta hjulen behöver bara bytas runt. Våra kompletta hjul är också billigare att köpa än om du köper separata däck och fälgar.

Här hitta du stålfälgar med sommardäck som är färdiga att montera. Fördelen med att köpa däck som är förmonterade på fälgar är att det blir billigare, samt att dom redan är godkända av EU i förhållande till TPMS däcktrycksövervakningssystem. Sommardäck förmonterade på stålfälgar är både säkra och slitstarka. Hos oss finner du allt från vanliga bildäck och lastbilsdäck till industridäck. Detta gör att även du som jobbar med tyngre körningar kan hitta bra och billiga produkter online, utan att behöva trava runt i butiker. Hjälp med installation finns också att tillgå hos någon av de 300 olika servicepart mobilemech.se ners  samarbetar med runt om i landet. För att hitta en installationsservice nära dig kan du söka på sidan. Beställ dina förmonterade sommardäck redan idag och slipp trassel.

Köp stålfälgar med sommardäck till billiga priser hos oss idag

Hos mobilemech.se finns ett stort utbud av olika däck, vare sig du söker bildäck, lastbilsdäck eller motorcykeldäck. Du finner även förmonterade däck, hela set och andra tillbehör. Däcken är alla i bra kvalité till förmånliga priser. Hos våra servicepartners kan du även få hjälp med installationen, oavsett vilka däck det rör sig om. Beställer du dina däck hos oss kan du njuta av fri frakt och snabb leverans. Du har också 30 dagars returrätt om du skulle ångra ditt köp.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 24.06.2024 08:10