däck till golfbil

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard img img imgDäck till golfbil hittar du hos oss

Vilka egenskaper har däck till golfbilar och varför är de viktiga? De flesta däcken till golfbilar är små, slanglösa däck. De är utvecklade med hjälp av den senaste teknologin. Dessutom är de specialanpassade för att fungera bra på det känsliga underlag som finns på en golfbana. Med däck av hög kvalitet till din golfbil får du en betydligt bättre körkänsla. Man behöver byta däcken när de börjar vara utslitna och tappa fästet eller när de är trasiga på något sätt. Däck är en mycket viktig aspekt när det gäller golfbilar och körsäkerheten. Hos oss kan du välja och vraka online bland massor av däckmärken, mått och storlekar vilket gör att du säkert hittar det köp som passar dig allra bäst. Här finns vinterdäck så väl som helårsdäck. Titta gärna igenom vårt stora sortiment när du letar efter däck till golfbil.

Köp billiga däck till golfbil redan idag

Hos oss hittar du sommardäck så väl som vinterdäck till låga priser. Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt och samarbetar med många verkstäder. Snabb och kostnadsfri leverans. Om du önskar att din golfbil ska ha ett riktigt bra fäste på underlaget så erbjuder vi däck från bland annat Starco, Duro och Maxxis. Vi har också många andra välkända märken. Med dessa däck på golfbilen tar du tid dit du ska utan problem. Däcken passar bra till att tänkbara golfbilar och är de är tillverkade för att vara hållbara under lång tid. Köp dina nya däck på mobilemech.se.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 12.07.2024 08:13