industridäck luft

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.Industridäck luft är vanliga på många arbetsplatser

Industridäck är en bred produktkategori med däck till allt från långtradare till golfbilar. Industridäck luft är även det en typ av däck som finns i många dimensioner för många olika fordonstyper och innebär att däcken helt enkelt är pumpade med luft. Vilket inte alla industridäck behöver vara. Ganska länge förekom däck inom industrin som var gjorda av stål och som saknade gummiring. Hos oss kan du handla däck och fälgar online till riktigt bra pris, det gäller oavsett om du är på jakt efter släpdäck, lantbruksdäck eller något annat. Däck till fordon som används inom industrin påverkar ofta kapaciteten i produktionen. Ett gammalt däck som går sönder kan orsaka stort inkomstbortfall och det är därför mycket viktigt att byta ut däcken i god tid. Traktorer och andra liknande fordon behöver mycket kraftfulla och rejäla däck att förlita sig på. Däcken ska klara extrema förhållanden. Vredestein och Maxxis är exempel på tillverkare av industridäck.

Vänta inte för länge med att byta Industridäck luft

Oavsett om du söker däck till en personbil, din motorcykel, en 4x4 eller en tung lastare har vi på mobilemech.se. många modeller du kan välja mellan tack vara att vi är återförsäljare för omkring 100 däckmärken. Genom vårt nätverk av kunniga servicepartners kan vi hjälpa till med montering och du har alltid 30 dagars returrätt när du köper däck från oss. Att köpa nya däck i god tid kan visa sig vara en riktigt bra affär i längden eftersom de helt enkelt ökar din produktivitet.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2024 08:13