diagonal släpdäck

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.Diagonal släpdäck av högsta kvalitet från välkända varumärken

Oavsett vilken typ av däck du är ute efter så hittar du det garanterat hos mobilemech.se. I vårt stora sortiment av specialdäck hittar du diagonal släpdäck, industridäck och lastbilsdäck. Oavsett kvantitet får du alltid ett riktigt förmånligt pris. Om du kör små eller stora maskiner i svår och ojämn terräng är en diagonal däckvariant ett bra val. Dess spårade mönster löper diagonalt med rullriktningen och ger ett stadigt väggrepp. Kör du med släpvagn under vintern är det också viktigt att kontrollera däckmodellen. Om din dragbil har dubbdäck måste även släpvagnen utrustas med detta. Hos oss får du alltid bästa kvalitet från välkända varumärken. Du är i trygga händer hos oss när det är dags för en ny uppsättning till ditt eller företagets fordon.

Köp dina diagonal släpdäck till förmånliga priser hos oss

mobilemech.se har det mesta i däckväg till de flesta typer av fordon. Då vi har däck till både små och stora fordon spelar det ingen roll om du är på jakt efter en ny uppsättning till din bil eller företagets grävmaskiner. Vi erbjuder alltid gratis frakt, antingen till valfri adress eller till en av våra servicepartners runt om i landet. Våra servicepartners är alla auktoriserade verkstäder som även kan hjälpa till med montering av dina nya däck. Ett smidigt alternativ om du har ont om tid eller vill ha dina däck utbytta av kunnig personal. Hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp.

mobilemech.se - ett erbjudande från Delticom AG 16.04.2024 08:13